2023 events branding header

 

PROMO VOOR EVENTS

Gooi je handen maar in de lucht: het festivalseizoen staat voor de deur. En daar ben jij helemaal klaar voor. Want niet alleen kun je in onze webshop terecht voor een compleet assortiment eventaankleding, goodies en verpreidingsdrukwerk: met Copy Partners ben je er zeker van dat je bestelling er is op de afgesproken tijd. Vandaag in onze etalage: zes manieren om een merk, actie of campagne tijdens een event te promoten. Feest je mee? 

Folders

2023 events folders

Folders in 23 standaardmaten of een eigen formaat. Eventueel geseald of gebundeld. Zo houd je je folders goed bij elkaar en verspreid je ze gemakkelijk.

Bekijk hier de folder

Spandoeken en banners

2023 events banner frameLaat je inspireren door ons assortiment spandoeken en banners: van hekwerkbanners tot roll-up banners tot complete zipperwanden voor maximale zichtbaarheid.

Bekijk hier de spandoeken

vlaggen

2023 events mastvlagGa je voor ultieme zichtbaarheid? Met onze collectie vlaggen houd je de wind eronder.

Bekijk hier de vlaggen

Posters

2023 events postersPosters op 18 formaten. Tip: kies zelf de verzendwijze die je voorkeur heeft. Opgerold of plat verpakt in een doos, koker of op een pallet.

Bekijk hier de posters

Voedselveilige verpakkingen

2023 events voedselveilige verpakkingen

Eten begint met kijken. Dus verkoop je hapjes op je event? Je maakt het extra lekker met ons assortiment voedselveilige verpakkingen.

Bekijk hier de voedsel verpakking

Plaatmaterialen

2023 events plaatmaterialen

Laat jezelf zien met plaatmaterialen voor binnen en buiten, schoon- of contourgesneden en ieder gewenst formaat mogelijk!

Bekijk hier het plaatmateriaal

Contact over de promotie van je evenement

Gooi je handen maar in de lucht en vier met ons het festivalseizoen. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: