Heb je graag wat meer keuze om je volgende campagne of designopdracht een beetje extra te geven? Meld je aan en laat je kaarten drukken bij Copy Partners. Van visitekaartjes tot wenskaarten en kraskaarten. Verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende papiersoorten.

KAARTEN LATEN DRUKKEN BIJ COPY PARTNERS

Voor standaard wenskaarten, houten kaarten, luxe kaarten en kaarten met enveloppen ben je bij Copy Partners aan het goede adres. Bestel kaarten bij ons en laat ze drukken op verschillende materialen. Rechthoekig, vierkant rond of een andere vorm. Kies voor gelamineerd, gevouwen, spot (UV lak), multiloft, gehamerd, beschrijfbaar, gekleurd papier, recycled, goudfolie, watervast en meer.  

Bedruk kaarten met je eigen ontwerp of dat van je opdrachtgever in een formaat naar keuze. Bepaal zelf je oplage en kies uit een eenvoudige of luxe afwerking. Wil je een opvallende mailing versturen? Kies dan voor onze houten kaarten die ook beschikbaar zijn met ronde hoeken.

Wenskaarten drukken

Bij Copy Partners heb je een ruime keuze uit materialen en afwerkingen om je wenskaarten mee te drukken. Zo ga je bijvoorbeeld voor een eco/recycled uitstraling als je kiest voor:

 • 295 g/m2 Paperwise® Earth Pact Natural
 • 290 g/m2 kraft Muskat bruin
 • 300 g/m2 RecyStar® Nature
 • 300 g/m2 BalancePure®
 • 300 g/m2 Bio Top 3® naturel

De materialen met een eco/recylced uitstraling herken je aan de groene blaadjes naast de materialen.

Ben je op zoek naar iets speciaals? Ga dan voor een van onze specials zoals King board white (verfijnd karton). Dit naturel materiaal heeft een aangenaam, katoenachtig papiergevoel en een robuuste uitstraling. De witheid van het papier zorgt voor een uitstekende kleurweergave. In combinatie met verschillende folies is dit materiaal na te bewerkingen zonder laminaat.

Bepaal zelf je vouwwijze, ga voor ongevouwen, een enkele vouw links, enkele vouw boven of een 6 zijdige luikvouw. Ga voor een van de 37 afgewerkte formaten of kies ervoor om een eigen formaat (breedte minimaal 40 mm en max 594 mm en hoogte minimaal 40 mm en maximaal 430 mm) in te stellen. Bedruk ze allemaal met je eigen ontwerp en bepaal zelf wat voor afwerkingen de kaarten hebben.

Extra speciaal: houten kaarten drukken

Ben je op zoek naar een kaarten om te drukken waarmee je echt indruk maakt? Kies er dan voor om houten kaarten te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Deze kaarten worden gemaakt van 720 g/m2 berkenplex, zijn beschrijfbaar met stift en zijn te bestellen met ronde hoeken.

Hout is een “werkend” natuurlijk materiaal waar oneffenheden in kunnen voorkomen, daardoor is ieder kaartje uniek. De kwaliteit van het hout dat we gebruiken is AB/B. Dit houd in dat de ene zijde van het hout kwaliteit AB heeft en de andere zijde B. Hoe eerder in het alfabet, hoe minder noesten. De kwaliteit die wij gebruiken is de hoogste kwaliteit vliegtuigtriplex die beschikbaar is.

De houten kaarten worden bedrukt met inkjetprinters. Om te voorkomen dat de inkt meteen in de nerven zakt wordt het hout op een lagere snelheid geprint, met hoge droogtijd tussen inktkoppassages. De inktdekking is 75%, dit zorgt voor een natuurlijke look.

Kies ervoor om wenskaarten te bedrukken bij Copy Partners. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende kaarten. Hierbij kun je denken aan standaard kaarten van 42 soorten materialen, luxe kaarten van 8 verschillende materialen, multiloft kaarten (vanaf 1 stuk te bestellen), kaarten met enveloppen en groeipapier kaarten (duurzame keuze). Wil je een nog specialere kaart? Onze houten kaarten zijn uit het goede (berken)hout gesneden. En dankzij een inktdekking van 75% behoudt deze kaart zijn natuurlijke uitstraling als je hem bedrukt. Ook fijn: de meeste formaten kunnen gewoon met 1 postzegel op de bus. Bedruk ze allemaal met je eigen ontwerp en bepaal zelf wat voor afwerkingen de kaarten hebben.

Luxe kaarten drukken

Kies voor onze luxe kaarten als je een ruime keuze wilt hebben uit luxe materialen. Deze kaarten worden Full colour digitaal geprint, zijn te bestellen vanaf 1 stuk en zijn te verkrijgen in 37 standaard formaten of in een eigen te bepalen formaat. De luxe kaarten zijn te verkrijgen in twee soorten hvo offset materialen en zes soorten Gmund Cotton materialen.

Hvo offset materiaal heeft een enigszins ruwe oppervlak en een uitstekende beschrijfbaarheid. Het is een houtvrij ongestreken papiersoort en een populaire keuze voor allerlei soorten drukwerk. Hvo offset heeft een minder hoge witheid dan hvo offset natuurkarton.

Gmund Cotton is een stevig (opdikking 1,85), houtvrij ongestreken materiaal met lichte structuur, dat superzacht aanvoelt doordat het is gemaakt van 100% katoen.

Een duurzame keuze: groeipapier kaarten

Onze groeipapier kaarten zijn kaarten die gemaakt worden ambachtelijk handgeschept papier. Dit materiaal composteert in de aarde waardoor de zaadjes in het papier ontkiemen. Kies uit de volgende soorten:

 • 200 g/m2 Vergeet-me-niet
 • 200 g/m2 Bloemenmix
 • 200 g/m2 Tuinkruiden
 • 200 g/m2 Klaproos
 • 240 g/m2 Weidemix
 • 300 g/m2 Weidemix
 • 250 g/m2 Bloemenmix (gerecycled katoen)

De kaarten zijn te verkrijgen in 26 verschillende standaard formaten of in een eigen te bepalen formaat.

Enveloppen bij je kaarten drukken

Een zorgvuldig ontworpen mailing of kaart verdient een bijpassende envelop. En met ons ruime aanbod aan verschillende kleuren en formaten moet de perfecte envelop er wel tussen zitten. Leuk voor erbij: adresstickers. Scheelt een hoop schrijfwerk. Kies uit 33 kleuren op 120 g/m2 hvo offset. Al vanaf 10 stuks te bestellen. Voor een eco/recycled uitstraling ga je voor 90 g/m2 Paperwise Earth Pact Natural, te bestellen in lichtbruin. Ga je voor metallic? Dan heb je keuze uit de kleuren zwart, parelwit, créme, oranje, rood, blauw, goud, gebroken wit, platinum en zilver. 

Inspiratie lookbook mail

Een wereld van inspiratie voor creatievelingen die houden van fysieke post. Het Lookbook Mail zit boordevol samples van alle premium kaarten en enveloppen die je vindt bij Copy Partners. Zet het binnen handbereik en puzzel heerlijk op de perfecte combinatie van kleur, textuur en uitstraling. Of neem het Lookbook Mail mee naar je opdrachtgevers. Om ze te inspireren én die volgende opdracht binnen te halen. Bestel het Lookbook Mail volledig merkloos, of ontwerp hem helemaal in je eigen stijl.

Kaarten drukken en bestellen in onze webshop

Bestel je kaarten in de webshop van Copy Partners. Copy Partners heeft een bestelplatform speciaal ontwikkeld voor ondernemers. Ondernemers/professionals die volledig print spreken en regelmatig drukwerk bestellen. Laat kaarten drukken in twee stappen en ontvang je bestelling snel waar en wanneer jij wil.