Zakendoen

Print

Ben je op zoek naar print en drukwerk dan ben je bij Copy Partners op het juiste adres. Alles ter promotie van je bedrijf zoals: brochures, flyers, posters, folders en roll-banners. Maar ook alles voor je huisstijl: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en bonnenboekjes. Voor al je printwerk hebben wij de juiste oplossing. Maar ook spandoeken, stoepborden, vlaggen en andere buitenreclame artikelen zijn mogelijk.

Ontwerp

Vormgeving

Heb je een briljant idee voor je logo van je nieuwe bedrijf, wil je een mooie brochure maken of wellicht een advertentie in de krant? Wij hebben een ervaren team dat u van begin tot eind kan helpen bij de uitvoering. Heeft u al een huisstijl en wilt u dat wij volgens die huisstijl iets vormgeven dan kan dat ook. Ervaar wat vormgeving kan doen voor uw uitstraling. Ook voor al uw online social media uitingen hebben wij een passende oplossing.

Textiel

Textiel

Wil je dat je bedrijf zichtbaar is, je evenement herkenbaar of gewoon een naam op je kleding gedrukt? Copy Partners biedt vrijwel alle mogelijkheden om je logo of tekst op kleding te drukken. Zelf kleding aanleveren of het bij ons bestellen, beide is mogelijk. Sportkleding, T-shirts, hooded sweaters, polo shirts en ga zo maar door. Voor promotie of langer gebruik er is meer dan voldoende keuze.

2023_events__campaign_givaways1

Give aways

Er is geen betere manier om je naam bekend te maken dan je bedrijfslogo op een leuke give-away te drukken. Wij bieden een mix van alledaagse en praktische producten die uw merk zeker doen opvallen. Technology, eten en drinken, tassen en reizen, sport en recreatie, premiums en wellness en gezondheid zijn thema’s waarvoor wij de perfecte gift kunnen leveren.

Contact 

Jij wilt iets laten vormgeven, laten printen, textiel laten bedrukken of een leuke bedrukte give-away? Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.