Horeca disposables in jouw huisstijl

Wist je dat herkenbaarheid van jouw (horeca)onderneming begint bij de disposables die je gebruikt? Een tafel waarop bijvoorbeeld een menukaart in jouw huisstijl staat zorgt ervoor dat jouw gasten je nooit meer vergeten. Duidelijk en precies in de kleuren die passen bij jouw restaurant, café, bistro, lunchroom of bedrijfsrestaurant. Ook placemats, bestekzakjes, servetten en tafeldisplays maken jouw gastvrijheid compleet en zorgen voor een stijlvol gedekte tafel. Bij ons kies je altijd voor duurzame materialen, gewoonweg omdat het milieu net zo belangrijk is voor jou als voor ons.

Extra verkopen door herkenbaarheid

Op een tafeldisplay of placemat kun je informatie kwijt over jouw onderneming. Je kunt bijvoorbeeld informatie geven over de historie van het restaurant, evenementen delen, maar ook aanbiedingen extra onder de aandacht brengen. Je mag van ons aannemen, dat door gebruik van een tafeldisplay waar bijvoorbeeld de wijn van de maand op staat, de omzet van de wijn verdubbelt.

Gepersonaliseerde disposables

Speciale gelegenheden genoeg gedurende het jaar! Is het bijna Valentijnsdag, dan kun je in januari via de disposables alvast reclame maken voor een speciale actie. Is er een feest met veel bezoekers en wil je het feest extra personaliseren? Gebruik dan de servetten, placemats of menukaarten om het feest een uniek tintje mee te geven.

Menukaart of tafeldisplay

  

Menukaarten en tafeldisplays  worden full colour bedrukt en precies zoals jij dat wilt. Je mag zelf een ontwerp maken, maar onze ontwerpers helpen je ook graag om het mooiste resultaat neer te zetten. Wij willen niets liever dan dat jouw gasten de juiste informatie krijgen, die er ook nog eens leuk uitziet. Per slot van rekening is de eerste indruk belangrijk!

Placemats en bestekzakjes

  

Placemats zijn een prima manier om informatie te delen met jouw gasten, daarbij is het schoon, eenvoudig te bewaren en kun je het na afloop recyclen. Bestekzakjes maken een gedekte tafel helemaal af! We zien steeds vaker dat een horeca leverancier graag het logo op de bestekzakjes zet voor extra exposure. In een aantal gevallen kun je dan zelfs de kosten delen. 

Informatie over disposables in jouw huisstijl?

CopyPartners helpt jou graag met het ontwerpen en printen van alle mogelijke horeca disposables. Onze adviseurs staan je altijd met raad en daad ter zijde. Via onze contactpagina kun je jouw vraag alvast stellen en nemen we snel contact met je op. Telefonisch kun je via 023 56 40 750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.