Samen een huisstijl ontwerpen

Start jij een nieuw bedrijf of heeft jouw huisstijl een opfrisbeurt nodig? Onze ontwerpers zitten klaar om samen met jou een hele nieuwe huisstijl te ontwerpen of de bestaande huisstijl op te frissen. Om jouw merknaam verder te vergroten staan wij ook klaar om de huisstijl bedrijf breed uit te rollen.

 

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is de manier waarop jouw organisatie zich presenteert aan de buitenwereld, zowel online als offline. Een goede grafische huisstijl bestaat uit een aantal elementen, namelijk:

 

Hoe helpen wij jou?

Regelmatig komt het voor dat er al een heel leuk idee is, wat uitgewerkt moet worden. Een huisstijl ontwerpen kan soms aan de keukentafel gebeuren en moet dan grafisch gemaakt worden, zodat het ontwerp overal gebruikt kan worden. Samen kijken wij naar jouw idee en geven je uiteraard advies over bijvoorbeeld de kleurcombinaties, de vorm en de typografie. Belangrijk is namelijk om ervoor te zorgen dat een huisstijl zowel in print als online bruikbaar is en dat kleuren en lettertypes op beide platformen bruikbaar zijn. Wij maken vervolgens een aantal huisstijl ontwerpen, waaruit jij kunt kiezen.

 

Waar gebruik je de huisstijl?

Op het moment dat de huisstijl is gekozen ontvang je deze van ons in verschillende vormen en formaten, zodat deze gebruikt kan worden. De webdesigner kan het logo vervolgens online gebruiken, op social media kan het logo bijvoorbeeld geplaatst worden. Natuurlijk heb je ook visitekaartjes nodig en wil je ook pennen, enveloppen en briefpapier in jouw eigen huisstijl. Tegenwoordig zie je ook veel auto’s en bedrijfswagens die helemaal in huisstijl rondrijden. Ook hiermee helpen wij jou om jouw onderneming en merk wereldkundig te maken.

 

Contact over huisstijl ontwerpen

Samen met jou creëren wij de mooiste huisstijlen, die bij jouw onderneming passen. Wij geven altijd de voorkeur aan een persoonlijk gesprek, zodat wij jou en jouw bedrijf goed leren kennen, maar plannen ook met plezier een online meeting in. Uiteraard zijn wij ook online heel goed bereikbaar, dit kan bijvoorbeeld via ons contactformulier. Voor een het maken snelle afspraak of een informatief gesprek zitten wij klaar op telefoonnummer 023-5640750.