Kerstkaarten versturen, het oude normaal

Dit jaar is een uitgelezen jaar om eens een ouderwetse en persoonlijke kerstkaart te versturen! Of je nu 20 of 1000 kerstkaarten wilt versturen, wij maken degene die jouw kaart ontvangt blij met een leuk design. Bijvoorbeeld met een foto van het gezin of het bedrijf in kerstsferen samen met een mooie kerstboodschap.

Persoonlijk

Met een grappige en originele kerstkaart zorg je voor een warm gevoel bij de ontvanger. Het is fijn als iemand een je denkt tijdens de kerstdagen en aandacht ontvangen is altijd prettig. Nog leuker is als je de kerstkaart persoonlijk kunt maken, door een mooie, leuke of grappige foto te gebruiken uit je eigen archief. Succes gegarandeerd en jouw kaart zal nog maanden op de schoorsteenmantel staan.

Zakelijk

Jouw zakelijke contacten en werknemers stuur je namens jouw onderneming mooie wensen toe voor het komende jaar en het is een prachtige gelegenheid om ze ook te bedanken voor het afgelopen jaar. Want we hebben elkaar nu allemaal hard nodig en het is fijn om gewaardeerd te worden als werknemer, gast, klant of contact. Een kaart met de juiste tekst en een mooi plaatje maakt het verschil.

Ontwerpen van kerstkaarten

Het aller-aller leukst is om een kerstkaart te ontwerpen! Met een logo een mooie kreet helemaal in stijl van wie jij bent of waar jouw onderneming voor staat. Wij maken kerstkaarten waar je trots op kunt zijn, buiten de standaarden met jouw eigen identiteit. Onze designers vertalen jouw idee, geven het vorm en zorgen voor een blijvende indruk tijdens deze kerstperiode.

Versturen van kerstkaarten

Wij begrijpen dat de komende periode voor iedereen razend druk is, daarom verzorgen wij ook een verstuur service. Als je de kaarten bij ons koopt en/of laat ontwerpen dan kun je bij ons het adressenbestand inleveren. Wij maken hier keurige etiketten van en zorgen dat ze verstuurd worden, zodat ze ruim op tijd aankomen bij de ontvangers.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wissel je graag met ons van gedachten? Met jouw idee├źn en onze creativiteit komen we zeker tot prachtige kerstkaarten die opvallen en de juiste snaar raken. Het liefst hebben we even een persoonlijk gesprek, bel ons daarom gerust op 023 564 07 50. Ben je niet zo’n beller en schrijf je liever? Dan is ons contactformulier beschikbaar om op ieder moment van de dag jouw vraag op te slaan. Wij komen dan snel terug op de gestelde vraag.

kerstkaart