Mailing versturen ontwerp, productie en verzending 

Weet je hoe leuk het is om echte post te ontvangen? Even helemaal los van alle e-mails, whats-appjes en online berichten, tastbare en persoonlijke post versturen. Daarmee verras je de ontvanger en blijf jij net iets langer in gedachte.  CopyPartners verzorgt het hele traject, van productie tot verzending en alles daartussenin, wij nemen alles voor jou uit handen, zodat jij na verzending de complimenten in ontvangst kunt nemen.

 

Mailing ontwerp

Een mailing versturen kan in verschillende vormen, wij nemen jou mee naar een aantal mogelijkheden. Het idee kan ons trouwens niet gek genoeg zijn, onze ontwerpers gaan graag helemaal los met jouw idee! En ook van grote of kleine aantallen liggen wij niet wakker.

 

Even offline contact

Na al het email geweld van de afgelopen maanden, blijkt dat een mailing versturen zichtbaar aan populariteit toeneemt. Niet vreemd eigenlijk, omdat je met een brief, een kaart, iets leuks in een envelop of doosje, zoveel meer aandacht krijgt. De vluchtigheid van de online wereld wordt even vergeten, waarbij de ontvanger een speciaal gevoel krijgt.

 

Gepersonaliseerde kaart

Verstuur bijvoorbeeld een kaart helemaal in jouw eigen huisstijl, door ons ontworpen of met jouw eigen ontwerp. Wij drukken kaarten in eigen beheer, wat betekent dat wij snel kunnen schakelen. Wij printen in mat, glans en op dik en dun papier. Zodra jij het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan onze state-of-the-art machines aan de slag. Als scholen bijna weer gaan beginnen, is het toch leuk om alle leerlingen een welkom terug kaart te sturen! Of werknemers die kei- en keihard hebben gewerkt en een hart onder de riem krijgen door het ontvangen van een leuke kaart.

 

Direct mail

Honderden of duizenden enveloppen met documenten, flyers of brieven worden door ons geprint, gevouwen, gesneden, geseald, geadresseerd en verzonden. Wil je er een give-away bij versturen? Geen probleem, deze personaliseren wij ook met logo en in de huisstijl. Als jij de digitale bestanden aanlevert, dan zorgen wij voor de rest. Heb je nog inspiratie nodig? Daar helpen wij natuurlijk ook bij, tenslotte is dat waar wij goed in zijn!

 

Wil jij een mailing versturen?

Weet je even niet waar je moet beginnen? Wij helpen jou van A tot Z met de meest originele ideeën en oplossingen om de ontvangers te verbazen met een sterke campagne. Met de juiste boodschap beland jij binnen no-time op de mat of in de bus van jouw adressenbestand. Inspiratie kunnen wij telefonisch met elkaar delen via 0252 56 40 750. Je kunt ook alvast jouw vraag via ons contactformulier stellen, wij gaan er dan mee aan de slag en nemen vervolgens snel contact op. Wil je liever persoonlijk contact, wat wij het liefste doen, dan kun je ook langskomen aan de Venneperweg 453 in Nieuw-Vennep, maar wij komen uiteraard ook graag even bij jou langs!