Of je als onderneming nu herkenbaar wilt zijn op een evenement of werknemers duidelijk zichtbaar moeten zijn tijdens het werk. Kleding bedrukken is een handige manier om reclame te maken om jouw bedrijf of merk aan de buitenwereld te laten zien. Naast het promoten van jouw bedrijf zorgt een bedrukt shirt of trui ook voor een professionele uitstraling. Maar ook sportteams, vriendengroepen of bijvoorbeeld scholen maken gebruik van een eenduidige uitstraling om herkenbaar te zijn. Jouw boodschap breng je onder de aandacht door het (laten) dragen van bedrukte T-shirts (en andere kleding).

 

Het bedrukken van T-shirts (en andere kleding)

Bij Copy Partners kunt u kiezen uit enorm veel verschillende soorten kleding dat bedrukt kan worden, een groot aantal kunt u bij ons in de winkel komen bekijken. De verschillen in kwaliteit en prijs zijn enorm, wij adviseren je graag om de beste keuze te maken voor het doel dat je hebt. Er kan uiteraard ook een keuze worden gemaakt uit bijvoorbeeld T-shirts, truien, hooded sweaters en jassen, met lange en korte mouwen, V-hals of ronde hals, maar ook poloshirts zitten in ons uitgebreide assortiment.

 

Hoe bedruk je T-shirts (en andere kleding)

Met welke techniek je kleding het beste bedrukt kan worden hangt sterk af van wat je bedrukt wilt hebben. Is het een foto, een logo in 1 kleur of in 5 kleuren. Moet het op een wit of gekleurd shirt, dit kan allemaal bepalend zijn welke techniek het beste gebruikt kan worden. Zo kunnen wij zeefdrukken, transferdrukken, foliedrukken, maar ook borduren en DTG (Direct To Garment) rechtstreeks op de kleding printen.

 

Wil jij alles weten over het bedrukken van kleding?

Onze textiel promotie specialisten helpen jou graag met het maken van de juiste keuze in kleding, tekst, logo en techniek. Wij hebben het liefst persoonlijk contact, hetzij telefonisch maar ook via WhatsApp of video bellen voorzien wij jou van een goed advies. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Wil je een aantal voorbeelden bekijken? Dan ben je meer dan welkom in onze showroom aan de Venneperweg 453 in Nieuw-Vennep. Ons contactformulier is 24/7 beschikbaar voor al jouw vragen.