Origineel kerstcadeau

Zit jij je ook suf te piekeren waarmee jij werknemers en relaties kunt verrassen? Een origineel kerstcadeau moet vooral een echte verrassing zijn, moet een persoonlijke boodschap bevatten en het liefst zo lang mogelijk de aandacht vasthouden. Daarbij is het handig als het regelen zo min mogelijk tijd vergt en supersnel geregeld is. Uiteraard hebben wij het allerleukste en origineelste kerstcadeau voor al jullie werknemers en relaties bedacht, waarmee jij een onuitwisbare en langdurige indruk gaat achterlaten!

Kerstboom “in-a-box”

Verstuur een mini bureau kerstboom die je laat thuis bezorgen op alle gewenste adressen! Onze Magic Moment Tree zorgt ervoor dat ieder bureau binnen no-time in kerstsfeer is omgetoverd. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde attentie te ontvangen van je werkgever of (zaken)relatie? Bij het openen van de box vind je een mooie groen kerstboom die je snel kun optuigen. tot een gezellig boompje wat je gezelschap houdt tijdens de donkere dagen voor kerst. Alle benodigdheden om de kerstboom te versieren zitten in de box, de verraste ontvanger kan direct beginnen met optuigen. Binnen een paar minuten staat de kerstboom er prachtig bij en krijgt een mooi plekje. De persoonlijke boodschap die je via een brief of kaart toevoegt maakt de ontvangst van een origineel kerstcadeau nog specialer en zal niet snel vergeten worden.

Wat is er inbegrepen

Aan alles is gedacht om de mini boom tot een sfeervolle kerstboom om te toveren! Je wilt natuurlijk weten wat je kunt verwachten als je kiest voor een origineel kerstcadeau:

Om de kerstboom “in-a-box” persoonlijk te maken kun je voor wat leuke extra opties kiezen:

Versturen van de kerstboom in-a-box

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom ont-zorgen wij jullie met alle plezier. De adreslijst stuur je naar ons toe, wij maken vervolgens mooie adreslabels en versturen jullie originele kerstcadeau per post. Natuurlijk mag je dit ook zelf doen, dan zorgen wij dat je alle bestelde boompjes, keurig verpakt in één keer bij jou geleverd worden, zodat je ze zelf kunt versturen of persoonlijk kunt brengen.

Facts & figures

Uniek kerstcadeau direct bestellen

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om de kerstbomen in-a-box te versturen? Dan kun je hier jouw bestelling plaatsen. Wij gaan direct aan de slag met jouw unieke kerstcadeau!

Gun iedere werknemer of relatie een bijzonder kerstcadeau

Het is net even wat anders dan anders en op deze manier draag je aan alle mensen op een bijzondere manier een warm kersthart toe. Leuk om weg te geven en nog leuker om te ontvangen! Heb je advies nodig of heb je een vraag? Wij helpen je graag om de kerstverrassing compleet te maken. Wil je direct contact, dan kun je ons bellen op 023 564 07 50. Stuur je ons liever een bericht zodat wij jouw vraag via de mail beantwoorden dan is ons contactformulier 24/7 beschikbaar. Rechtstreeks mailen kan naar info@copypartners.nl.