Posters printen in alle formaten

Posters printen en afdrukken kan snel en voordelig bij CopyPartners in Haarlemmermeer. Of het nu gaat om 1 of 5.000 posters, A3 of Abri, wij kunnen alle formaten op korte termijn voor jou printen en leveren deze ook nog af.

 

Zakelijke posters printen

Wil je een product verkopen, een dienst aanbieden, evenement aankondigen, jouw bedrijf introduceren of de naamsbekendheid van jouw al langer bestaande onderneming vergroten? Of wil je alleen bepaalde informatie overbrengen. Posters printen is een slimme en effectieve manier om jouw product of dienst onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

Wij printen posters in liggend, staand of vierkant formaat in grote of in kleine aantallen op diverse kwaliteiten papier. Uiteraard staan wij u met raad en daad ter zijde, zodat u precies de posters ontvang die u in gedachte heeft.

 

Afmetingen posters

Zoveel wensen en zoveel afmetingen, om alle onduidelijkheden weg te nemen, zetten wij alle formaten voor u op een rijtje:

A0 84,1 x 118,9 cm
A1 59,4 x 84,1 cm
A2 42 x 59,4 cm
A0 small 42 x 118,9 cm
B0 100 x 141,4 cm
B1 70,7 x 100 cm
B2 50 x 70,7 cm
ABRI 118,5 x 175 cm

 

Affiches printen

Wij zijn gespecialiseerd in het printen van affiches of aanplakbiljetten voor evenementen. Zowel bij grootschalige als kleinschalige evenementen zijn posters een goed medium om bekendheid te genereren.

 

Ontwerp van posters en affiches

Heeft u zelf een ontwerp? Dan printen wij deze op kwalitatief hoogwaardig papier. Heb je (nog) geen ontwerp, dan staan onze designers voor je klaar om in jullie stijl het mooiste ontwerp te maken.

 

Gebruik van je posters

Er zijn verschillende soorten papier voor verschillende toepassingen. Zo hebben wij Bluebackpaper, dit is geschikt voor billboards en lantaarnborden. Voor binnen gebruik hebben we hoogwaardige, houtvrije en tweezijdig zijdemat gestreken posterpapier en is in twee verschillende diktes te bestellen: 150 gr./m² of 250 gr./m².  Wil je poster buiten gebruiken, dan hebben wij watervaste posters. Met deze posters heb je de look en feel van luxe papier, maar dan met waterafstotende eigenschappen. Deze poster kan dus tegen een stootje, of beter gezegd: een spatje. Ook deze watervaste posters kan je bestellen in variabele formaten.

 

Poster afdrukken enkele stuks

Wil je een mooie foto van een bijzonder moment laten afdrukken op posterformaat? Mail dan gerust de foto, wij zorgen ervoor dat jouw lievelingsfoto op groot formaat, op papier wordt geprint. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het eventueel in te lijsten en vervolgens op te hangen.

 

Contact over posters printen

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag aan de mooiste posters, waar je trots op kunt zijn. Online zijn wij 24/7 bereikbaar via ons contactformulier en telefonisch op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur op 0252 564 07 50. Uiteraard mag je altijd binnenlopen aan de Venneperweg 453 in Nieuw-Vennep, voor een persoonlijk advies.