In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer hebben wij de eer om de nieuwe skatecoaches van Skatepark Headville Floriande in het nieuw te steken. Deze vijf skaters en coaches zijn voorzien van kleding waarmee ze zich onderscheiden en ook herkenbaar zijn.

Skatecoaches voor meer plezier

Dit is nodig omdat de situatie op het skatepark extra aandacht vroeg omdat jonge skaters zich niet meer op hun gemak voelden. Gelukkig is hier een mooie oplossing voor gevonden door middel van skatecoaches die midden in de groep staan. Ook hebben ze kaartjes op zakformaat gekregen met de afspraken en met de logo’s van de skatecoach, gemeente en politie op de achterkant. Mochten er toch vragen komen over de rol die ze als skatecoach vervullen dan geeft hun visitekaartje direct een luid en duidelijk antwoord.

skatecoaches

Sportieve jassen

De jassen zijn voorzien van het speciaal ontworpen skatecoach logo op de achter- en de voorzijde van de jas. Bovendien zijn dit loose-fit waarin goed bewogen en dus ge-skate kan worden. Wij wensen de skatecoaches veel succes, zodat er in het skatepark heerlijk ge-skate kan worden door jong en wat ouder.

Ook jassen bestellen?

Bij CopyPartners zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van alle soorten en kleuren kledingstukken. Bovendien weten wij precies welk kledingstuk bij welke doelgroep past. Dit regelen wij in een handomdraai voor je. Ook op zoek naar promotiekleding? Neem gerust contact met ons op, ons contactformulier is 24/7 beschikbaar voor alle vragen.