Campagnedrukwerk in jouw partijstijl

header-verkiezing

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Succes begint bij het campagnedrukwerk die je gebruikt. Een campagne bord waarop posters hangen met jouw belangrijkste punten zorgen ervoor dat de kiezers weten wat jullie boodschap is.  Duidelijk en in de kleuren van jullie partij. Flyers, visitekaartjes, stickers, tassen en caps maken jouw campagne compleet en zorgen voor een herkenbare campagne. Kies CopyPartners voor je campagnedrukwerk? Dan kies je voor onze exclusieve bestelomgeving: meerdere designs uploaden per product, razendsnel offertes versturen, persoonlijke orderbegeleiding met onze bezorg opties.

Extra stemmen door herkenbaarheid

Op flyers en posters kun je informatie kwijt over jullie partij. Informatie over de historie van de partij, de lijsttrekkers, maar ook jullie programma. Neem van ons aan. Door gebruik te maken van posters waar de lijsttrekker en jullie leus van de partij op staat, jullie meer kiezers zullen trekken.

Gepersonaliseerde visitekaartjes

Visitekaartjes-verkiezing

De komende dagen zullen er veel bijeenkomsten plaats vinden en dus is het belangrijk dat mensen weten met wie ze gesproken hebben. Visitekaartjes met je persoonlijke gegevens zijn hierbij onmisbaar. Gebruik van flyers, posters, stickers en tassen geven zo’n bijeenkomst een unieke uitstraling.

Posters of flyers

Posters-verkiezing  Flyers-verkiezing

Campagnedrukwerk zoals posters en flyers worden full colour gedrukt en precies zoals jij dat wilt. Je mag zelf een ontwerp maken, onze ontwerpers helpen ook graag om het herkenbare resultaat neer te zetten. Wij willen niets liever dan dat jouw keizers de juiste informatie krijgen, die er ook nog eens herkenbaar uit ziet. Jullie willen de gemeenteraadsverkiezingen toch winnen?

Caps en tassen

Tassen-verkiezing  Caps-verkiezing

Tassen zijn een ideale manier om extra aandacht te trekken van de keizers. Handig om je campagnedrukwerk in meten nemen en na de verkiezingen nog steeds bruikbaar. Caps maken je herkenbaarheid compleet. Wie loopt er vandaag de dag niet met een cap op. Bedrukt met het logo van je partij op een cap in jullie partij kleuren.

Informatie over disposables in jouw huisstijl?

CopyPartners helpt jou graag met het ontwerpen en printen van alle mogelijke campagnedrukwerk. Onze adviseurs staan je altijd met raad en daad ter zijde. Via onze contactpagina kun je jouw vraag alvast stellen en nemen we snel contact met je op. Telefonisch kun je via 023 56 40 750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang maandelijks relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen.