Warmte cadeau

Geef je collega’s, medewerkers en/of relaties wat warmte cadeau! In de herfst en de winter zetten we tegenwoordig liever de verwarming niet meer zo hoog. Het meest gegeven advies is; doe een warme trui aan is een hele terechte. Nog leuker is om je advies om te zetten naar de daadwerkelijke warmte cadeau doen! We hebben uiteraard een aantal suggesties waarmee je iedereen een warm plezier doet.

Warme poncho plaid cadeau

Wie vindt dat nou niet heerlijk als het buiten koud en guur is? Een warme poncho plaid cadeau geven die je natuurlijk ook kunt personaliseren. Als de kachel een stukje lager moet is het een leuke en originele geste om voor al je medewerkers zo’n warme poncho plaid op het bureau te leggen. Een goed begin van de dag of de week en het is een uniek cadeau waar iedereen ook daadwerkelijk iets aan heeft.

Heerlijke plaid voor op de bank

Na een dag, avond of nacht hard werken is het heerlijk om je op de bank te krullen, een boek te pakken of een serie te kijken. Onder een plaid van fleece met uiteraard daarop het bedrijfslogo en een leuke tekst kun je niet anders dan letterlijk en figuurlijk de warmte voelen. Alle plaids zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, dus ook in de kleur die past bij de huisstijl.

Warme sokken

Als je eenmaal warme voeten hebt, dan voel je je weer comfortabel. Daarom zijn warme sokken altijd een goed idee om weg te geven. Ook deze zijn geschikt om te borduren en te personaliseren met een bedrijfslogo. Warme sokken zijn er in verschillende soorten en maten, zelfs met antislip zool, zodat ze ook als sloffen kunnen worden gebruikt. Met een paar lekkere sokken geef je echte warmte cadeau.

Warmte cadeau

Contact over een warmte cadeau?

Hebben we je geïnspireerd? Of heb je misschien zelf een idee en net een ander cadeau in je hoofd? Wij helpen je graag met het maken van een keuze wat voor jouw budget geschikt is. Wij krijgen het al warm als we jou de mogelijkheden mogen laten zien, tot die tijd hebben we een warme trui en dito sokken aan en wachten we onder een plaid op jouw mail of telefoontje. Bellen kan naar 023 5640750 of gebruik ons contactformulier. Wij nemen zo snel als maar mogelijk contact met je op.