desktop header verpakkingsideeën

Decemberhits voor onder de boom

De feestdagen zijn een tijd van lijstjes. Spotify Wrapped, de Top 2000… Maar een feestelijk printlijstje, dat zagen we nog niet voorbijkomen. Daarom zetten we vandaag voor je in de spotlight: de bestverkochte print producten voor de feestdagen. Welke is jouw favoriet?

EKerstkaart Sirio Gold

Kerstkaart Sirio Gold

Ga voor goud met een luxe kerstkaart op Sirio Metallic Gold. Zo laat je jouw ontwerp (letterlijk) schitteren.

Bekijk kerstkaarten

All-over bedrukte enveloppen

All-over bedrukte enveloppenJe envelop naadloos laten aansluiten op je kerstkaart? Bedruk ‘m all-over in alle kleuren van de kerstboom.

Bekijk all-over bedrukte enveloppen

Wire-O bureaukalenders

Wire-o bureaukalandersWire-O bureaukalenders hebben een handige ringband aan de bovenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende formaten. 

Bekijk Wire-O bureaukalenders

Wire-O muurkalenders

Wire-o muurkalenderEen eindejaarsklassieker. Onze tip: druk je ontwerp af op luxe Tintoretto Gesso papier. Zo straal je klasse uit, elke dag weer.

Bekijk Wire-O muurkalenders

JBL speaker

JBL speaker

Deze bluetoothspeakers kun je personaliseren met behulp van een Excel-bestand dat je uploadt bij je bestelling. Verkrijgbaar in rood, zwart en blauw.

Vraag naar de mogelijkheden JBL speaker

Puzzels

Puzzels

Het perfecte relatiegeschenk voor winteravonden. Op kaartformaat, hartjesvorm of in een kartonnen doos, die je met eigen design kunt bestellen. 

Bekijk puzzels

Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdoos

Verpak je kerstpakket in stijl met een Amerikaanse vouwdoos van wit of bruin karton. All-over bedrukt en verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Bekijk Amerikaanse vouwdozen

Brievenbus dozen

Brievenbusdoos

Deze verzenddozen van hoogwaardig karton zijn te personaliseren met behulp van een Excel-bestand dat je uploadt bij je bestelling.

Bekijk brievenbusdozen

accessoires fotobehang

NIEUW: Bestel eenvoudig extra productaccessoires

Goed nieuws voor drukke mensen: sinds kort is het mogelijk om extra accessoires te bestellen met je product. Denk aan: lijm voor het aanbrengen van fotobehang, stokken en houders voor vlaggen, of spanners voor het bevestigen van spandoeken.

Wil je weten hoe het werkt? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Contact over onze decemberhits

Als je je onderneming, team of vereniging in de spotlight wilt zetten, dan zijn onze decemberhits er om naamsbekendheid te vergroten. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: