Black-Friday_header

Of je het nu leuk vindt of niet: Black Friday is here to stay. Ga jij ervoor zorgen dat je klanten of opdrachtgevers er het maximale uithalen? Bijvoorbeeld met flyers (slim voor bij pakketverzendingen), posters, banners en andere premium point-of-sale-materialen. En als je snel bestelt, heb je alles ruim voor 25 november in huis. Check?

Kioskvlaggen

Kioskvlag

Hoe zorg je dat je klant of opdrachtgever maximaal wordt gezien in het straatbeeld? Met een kioskvlag, natuurlijk. Die bestel je al vanaf 1 stuk.

Bekijk onze kioskvlaggen

Plaatmateriaal

Plaatmaterialen zijn een van de veelzijdigste reclamedragers voor point-of-sale-toepassingen. Ga jij voor plexiglas, Forex, displaykarton of Re-board?

Bekijk ons plaatmateriaal

Vlaggenlijnen

VlaggenlijnGeen prijzenfeest is compleet zonder… precies, een vlaggenlijn. Digitaal bedrukt in elke vorm of lengte die je maar wil.

Bekijk onze vlaggenlijnen

Wobblers

WobblerSpring uit het schap met een wobbler: een etiket dat je met een zelfklevende arm overal aan kan bevestigen. Rechthoekig, rond of in een eigen vorm voor extra stopping power.

Bekijk onze wobblers

Roll-up banners

Rollup banners

Een aankoopbeslissing wordt meestal pas in de winkel gemaakt. Met een roll-up banner of peesdoek kan niemand om je heen.

Bekijk onze roll-up banners

Flyers

Flyers

Heb je een Black Friday-actie die je onder de aandacht wil brengen? Stop een flyer bij je pakketjes, of plaats ze duidelijk zichtbaar op de toonbank.

Bekijk onze flyers

Posters

Posters zijn een budgetvriendelijke manier om je actie onder de aandacht te brengen. Verkrijgbaar in 22 verschillende formaten.

Bekijk onze poster

Vloervinyl

Vloersticker

Het vloeroppervlak wordt vaak vergeten als reclamedrager. Niet meer door jou, Vanaf nu. Bedruk vloervinyl met jouw logo of boodschap, in alle kleuren van de regenboog.

Bekijk ons vloervinyl

Contact over Black Friday

Als je snel bestelt dan kan het nog steeds. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Webshop

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: