Bedrukte paraplu kopen

Als het dan toch regent, dan kun je beter zorgen dat iedereen droog blijft onder een unieke paraplu met jouw eigen logo! Van de nood een deugd maken heet dat. En let maar op; de weerberichten worden in de gaten gehouden om op pad te kunnen gaan onder een paraplu in jouw herkenbare huisstijl. En zeg nou zelf…. klanten, medewerkers en relaties zien lopen met jouw bedrijfsparaplu geeft toch een goed gevoel?

Welke paraplu kies ik?

Voor de ene is een paraplu een collectors-item, voor de ander een fashion statement en voor nog een ander een noodzakelijk gebruiksvoorwerp. Het doel is gelijk, je blijft droog tijdens een regenbui, maar het oog wil ook wat. Er zijn heel veel verschillende paraplu’s die het verdienen om in jouw huisstijl opengeklapt te worden. We zetten er een aantal op een rijtje, die in verschillende kleuren, groottes en in alle gevallen herkenbaarheid voor jouw onderneming.

 

Bedrukte stormparaplu

StormparapluVoor ondernemingen die iedere storm doorstaan! Dankzij de vormgeving krijgt de wind geen grip op het geraamte van de stormparaplu’s. Deze paraplu’s blijven dankzij de vorm de stabiliteit behouden en zal niet omklappen of er tegen bestand zijn.

Bedrukte golfparaplu

GolfparapluVoor sportieve ondernemingen en bedrijven die groots denken is een bedrukte golfparaplu een echte eyecatcher! Een golfparaplu is natuurlijk een paraplu die je kunt gebruiken tijdens het golfen. Ze houden je droog tijdens een potje golf. Meestal zijn golfparaplu’s vrij groot van formaat, waardoor niet alleen jij droog blijft maar ook je golfspullen. Nog een bijkomend voordeel; onder zo’n groot exemplaar kun je ook makkelijk samen schuilen tegen de regen.

Bedrukte standaard paraplu

Standaard-parapluMet jouw logo is natuurlijk geen enkele paraplu meer standaard! Deze paraplu’s hebben over het algemeen een doorsnee van 102 cm. Ze zijn geschikt voor elke persoon en voor de standaard weertypes. 

Bedrukte opvouwbare paraplu

OpvouwbareparapluEen echte gadget waarmee je altijd op pad kunt is wel de opvouwbare paraplu. Omdat je opvouwbare paraplu’s letterlijk kan opvouwen zijn ze zeer handzaam in gesloten toestand. Je schuift ze eenvoudig open als je ze nodig hebt. Je hebt dan een volwaardige maat paraplu tot je beschikking.

Contact over jouw nieuwe bedrukte paraplu

Zo zie je maar: Je dacht een bedrukte paraplu kopen, maar er zijn meer mogelijkheden dan je voor mogelijk had gehouden. Heb je advies of hulp nodig om de keuze te maken die past bij jouw onderneming? Je bent altijd welkom om contact (interne link) met ons op te nemen. Wij staan je graag ter zijde om je, zelfs als het regent door middel van een paraplu droog te houden.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang maandelijks relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Oude berichten: