headers calendars

Beleef elke dag in full colour

Waarom kalenders zo geweldig zijn voor je naamsbekendheid? Bijvoorbeeld omdat ze een vaste plek krijgen, thuis of op het werk. Zo ben jij (of je klant) 365 dagen per jaar in beeld. Dus, welke kalender geef jij dit jaar aan je medewerkers, klanten of relaties? Ga je voor een geniete muurkalender, een bureauonderleggerof een wire-O bureaukalender? Laat je inspireren en beleef elke dag in full colour.

Muurkalenders

Muurkalender

Met deze geniete muurkalenders ben je altijd bij de tijd. Verkrijgbaar in 26 verschillende papiersoorten en eventueel afgewerkt met een laminaat.

Bekijk geniete muurkalenders

Bureauonderleggers

BureauonderleggersLeuk als presentje voor je medewerkers: bestel bureauonderleggers in full colour of PMS. Verkrijgbaar in A2 en A3, kun je er gelijk je ideeën op kwijt.

Bekijk bureauonderleggers

Wire-O bureaukalenders

Wire-O bureaukalenders hebben een handige sluiting aan de bovenzijde. Verkrijgbaar in liefst 10 verschillende formaten.

Bekijk wire-o bureaukalenders

Tentcard bureaukalenders

Tentcard bureaukalenderBen je op zoek naar een kalender zonder poespas? Deze tentcard bureaukalender bedruk je full colour aan beide zijden.

Bekijk tentcard kalenders

Muurkalenders

Muurkalender wire-o

Een klassieker voor aan de wand. Onze tip: print je design op het luxe Tintoretto Gesso papier. Zo sta je elke dag voor pure klasse.

Bekijk hier de muurkalenders

Kubuskalenders

kubuskalenders

Deze kubuskalenders vouw je gemakkelijk in en uit elkaar. Leuk als onderdeel van bijvoorbeeld een originele direct mail.

Bekijk de kubuskalenders

Contact over kalenders

Wil je als onderneming, team of vereniging werken aan je naamsbekendheid, claim dan je vaste plek thuis of op het werk en kies voor een van de kalenders. Bij Copy Partners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: