Valentijnsdag staat (met bloemen?) voor de deur. Tijd om de harten van je klanten, opdrachtgevers en misschien wel je collega’s voor je te winnen. We zijn benieuwd: met welke bijzondere actie kom jij dit jaar op de proppen? Wat het ook wordt, met één van deze acht producten springen de vonken er gegarandeerd vanaf.

Muurcirkels

Muurcirkel

Is het tijd om een bestaande relatie nieuw leven in te blazen? Met een muurcirkel van forex, dibond of transparant plexiglas geef je nieuw cachet aan oude wanden.

Bekijk hier muurcirkels

Kaarten

KaartenOver liefde moet je niet praten. Die moet je voelen. Net zoals deze Valentijnskaarten trouwens. Die zijn met liefde gemaakt van de bijzonderste papiersoorten.

Bekijk hier kaarten

Fototegels

Foto tegelFototegels zijn wanddecoratie van dibond of plexiglas. Combineer meerdere fotoherinneringen tot één object.

Bekijk hier fototegels

Puzzels

PuzzelPuzzels zijn een van de meest interactieve Valentijns-attenties. Idee: haal een stukje uit de puzzel voor je ‘m weggeeft. Wedden dat de ontvanger nog eens bij je terugkomt…

Bekijk hier puzzels

Ballonnen

Ballonnen

Onze Valentijnstip voor horecagelegenheden of in winkels: deze hartvormige ballonnen die je aan beide zijden laat bedrukken.

Bekijk hier ballonnen

Mokken

Mokken

Liefde gaat door de maag. Helemaal als die liefde wordt genuttigd uit een gepersonaliseerde mok. Vandaag besteld is binnen 72 uur in huis.

Bekijk hier mokken

Canvas

Canvas

Een foto op canvas is een echte Valentijns-klassieker: tijdloos en toch betaalbaar. Geef een canvas weg als attentie, of als hoofdprijs voor een winactie.

Bekijk hier canvas

Paraplu

Paraplu

Hou het droog in het natte seizoen met deze hartvormige weggever die je bedrukt in full colour, 1 of 2 kleuren PMS.

Bekijk hier paraplu’s

Contact over valentijnsdag producten

Wil jij de harten van je klanten, opdrachtgevers en misschien wel je collega’s voor je te winnen. We zijn benieuwd! En kom je er niet helemaal uit, bij Copy Partners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: