Huisstijlpakket

BRANDING EN KLEURCONSISTENTIE

Zelfs grote merken zoals Coca-Cola kunnen niet voorkomen dat kleuren op drukwerk soms anders uitvallen dan gewenst. Hoe goed we ons best ook doen om kleurverschillen te voorkomen, tussen het aanleveren van bestanden en het daadwerkelijke drukken zijn er veel factoren die voor minimale kleurverschillen kunnen zorgen.

Daarom schreven we een blog voor je over de meest gebruikte kleursystemen: CMYK, PMS en RGB. En is die minimale kleurafwijking écht zo funest voor de branding van je merk? Hoe gaat Coca-Cola om met blikjes in 50 tinten rood? En hoe doet Copy Partners dat zelf.

Huisstijlpakketten

Huisstijlpakket

Visitekaartjes, briefpapier én enveloppen even hard laten opvallen? We minimaliseren kleurverschillen door jouw pakket op een machine te produceren.

Vraag huisstijlpakketten

Visitekaartjes

VisitekaartjesHet ene visitekaartje is het andere niet. Kies zelf de vorm van je kaartje. Of ga voor waterproof YUPOBlue® visitekaartjes zodat je merk in weer en wind zichtbaar is.

Bekijk visitekaartjes

Briefpapier

BriefpapierBedrukt briefpapier met je eigen logo en huisstijl? Kies de papiersoort die het beste bij jouw merk past. Van hagelwit briefpapier tot mat eco-papier en gerecycled papier van Paperwise®.

Bekijk briefpapier

Enveloppen

EnveloppenZelfs de postbezorger kan niet om jouw merk heen. Verstuur jouw post in huisstijl. Onze all-over bedrukte enveloppen zijn ook aan de binnenzijde te bedrukken.

Bekijk enveloppen

Notitieboekjes

Notitieboekjes

Op zoek naar een weggever voor collega’s of klanten? Laat ze notities maken in boekjes van kurk of zacht suède. En he-le-maal in huisstijl.

Bekijk notitieboekjes

Presentatiemappen

Presentatiemappen

Presenteer offertes, contracten en brochures in stijl. Handig: onze mappen hebben visitekaartslitten zodat die altijd bij je hebt.

Bekijk presentatiemappen

lookbook print

LOOKBOOK PRINT

Klaar om te starten? Voordat je laat printen wil je soms een idee krijgen van de mogelijkheden. Met het Lookbook van Copy Partners heb je de materiaalsoorten, kleuren en veredelingen in één vuistdikke map. En pak gerust de credits. De cover van onze lookbooks kun je bovendien volledig personaliseren. Bestel hem hier

Contact over print- en drukwerk

Als je je onderneming, team of vereniging op wilt laten vallen en herkenbaar wilt zijn, dan is een huisstijl inmisbaar. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: