Winter header

 

BRRR… ANDING VOOR DE KOUDSTE MAANDEN

Heb jij het ineens ook zo koud? Laat je merk poppen en geef je klanten, medewerkers of relaties een warme attentie met een kersttrui, muts, fleecedeken of hoodie uit onze bestelapp. Onze tip: personaliseer je winterse textiel met de naam van de ontvanger. Want het warmste geschenk is aandacht.

Kersttruien

Kersttruien

Geef wat pit aan je kerstborrel met deze kersttruien met rendier- of kerstmanmotief. Bedrukking op de achterkant en/of op de mouw.

Bekijk hier de mogelijkheden

Fleecedekens

fleecedekensBesparen op de gasrekening? Met all-over bedrukte en peronaliseerbare fleecedekens zit je er warmpjes bij.

Bekijk hier de mogelijkheden

Hoodies

hoodiesWarme en kwalitatieve hoodies in verschillende kwaliteiten en kleuren bedrukken we met zeef- of transferdruk, of borduren we  op verschillende posities.

Vraag naar de mogelijkheden

Winter muts

Winter mutsHeerlijk zachte muts met of zonder pompon die je laat borduren of bedrukken met transferdruk. Verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren.

Vraag naar de mogelijkheden

Kerst muts

Kerst muts

Een kerstmuts is een kerstmust. Beschikbaar in vijf kleuren of met lichtjes voor maximaal plezier. Bedrukt op de band of het gekleurde deel.

Bekijk hier de mogelijkheden

Sjaal

Sjaal

Geef een beetje warmte aan de wintermaanden met deze sjaals in 12 kleuren. Geborduurd of full colour bedrukt met je logo of boodschap.

Bekijk hier de mogelijkheden

Contact over branding voor de koude maanden

Als je je onderneming, team of vereniging op wilt laten vallen of deelnemers wilt verrassen, dan zijn items voor de koude maanden een mooie manier om naamsbekendheid te vergroten. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: