Brochures_Magazines_Wire_O_fond__1_

Cursusmateriaal

Ga je cursussen of trainingen geven en wil je professioneel en goed beslagen ten ijs komen? Dan is het laten maken van goed cursusmateriaal een vereiste voor een succesvolle cursus. Met gepersonaliseerd drukwerk en handige producten die je kunt overhandigen weten wij zeker dat de cursus de uitstraling krijgt die het verdient. Er zijn verschillende mogelijkheden om je cursisten te helpen en je naamsbekendheid te vergroten. We zetten alvast een aantal ideeën op een rijtje.

Cursus uitnodiging

Growpaper-cards

De kans om een eerste goede indruk te maken krijg je per slot van rekening maar één keer! Dus een mooi ontworpen uitnodiging, of je deze nu digitaal of per post verstuurd, trekt net even meer aandacht dan een mail die een toekomstige cursist ontvangt. Bij een uitnodiging per post kun je zelfs nog een leuke give-away doen. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde pen, potlood of powerbank. Je cursisten kunnen niet wachten om aan de cursus deel te nemen en ze hebben een constante reminder op hun bureau liggen.

Cursusboek

Cursusboek

Van een cursusboek kun je iets heel moois maken. Helemaal als het boek gepersonaliseerd is inclusief de naam van de cursist, je eigen logo en in de huisstijl van de onderneming als het om een in-company training gaat.

Q-cards en flashcards

Compliments_CardsQ-cards of flashcards is onmisbare cursusmateriaal. Je kunt aan de ene zijde een vraag zetten en aan de andere kant het antwoord. De flashkaarten kunnen op duurzaam papier of karton gemaakt worden, zodat ze lang meegaan. Door gebruik te maken van verschillende kleuren kun je ze ook inzetten voor de verschillende onderwerpen die in de cursus naar voren komen. Flashkaarten worden overigens ook vaak gebruikt bij een voorstelronde van cursisten die elkaar (nog) niet kennen. Zo leren de deelnemers elkaar in een korte tijd kennen.

Notitieblok

Notitieblok

Zonder notitieblok geen cursus wat ons betreft. Want het is heerlijk om mee te kunnen schrijven als een trainer je tips geeft en boeiend vertelt over het onderwerp in de cursus. Een notitieblok personaliseren wij naar jouw wensen, dit kan per blaadje of alleen de kaft. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor het aantal blaadjes, de grootte en het soort papier. Wist je dat wij ook papier gebruiken wat gemaakt is van olifantsgras? Op die manier maak je pas echt een statement en ben je ook tijdens een cursus duurzaam bezig.

Giftbag

 

Gift bag

Als de cursus is afgerond of start is het een mooie geste om een gift bag mee te geven aan cursisten. Bij incompany trainingen kun je er ook voor kiezen om samen met de opdrachtgever een gif bag samen te stellen. Geef je zelf open inschrijving trainingen, dan verzinnen we samen de samenstelling die precies past bij jouw onderneming.

Contact over cursusmateriaal

Of je nu kleine of grote groepen cursisten hebt, veel of weinig trainingen per jaar geeft. Belangrijk is altijd dat je professioneel voor de dag komt. Daarmee maak je een onuitwisbare indruk en leren je cursisten een stuk makkelijker en plezieriger. Wil je alles weten over de mogelijkheden die wij bieden, want eigenlijk kunnen we alles, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om met een goed doordacht plan jouw cursus te starten.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: