Hoe duurzaam is drukwerk? Misschien wel duurzamer dan je denkt. Papier is een circulair materiaal dat 5 tot 6 keer hergebruikt kan worden. Bij Copy Partners vind je verschillende gerecyclede producten. De waterpakjes van Earth Water bijvoorbeeld. En diverse verpakkingen, zoals papier, luchtkussenenveloppen en verzendzakken. 

Verzendzakken

verzendzakken

Deze gerecyclede verzendzakken zijn perfect voor webshopverzendingen. Bestel ze in een organische kraft-uitstraling, of in de kleuren zwart en wit.

Bekijk hier verzendzakken

Dispa

dispaDispa is een milieuvriendelijk, volledig recyclebaar plaatmateriaal dat is gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier.
 

Bekijk hier Dispa

Waterpakjes

waterpakjesMet deze waterpakjes van Earth Water mag je gezien worden. Zelfs de dop en de hals zijn recyclebaar: deze zijn gemaakt van plant-based plastic.

Bekijk hier waterpakjes

Wijntassen

wijntassenWijntassen van gerecycled kraftpapier. Helemaal recyclebaar, inclusief het draagkoord. Bestel ze onbedrukt of bedrukt met je logo in 1 kleur PMS.

Bekijk hier wijntassen

Re-board

re-board

Re-board® is een in Zweden gepatenteerd, 100% recyclebaar, lichtgewicht honingraatkarton dat je contour kunt laten snijden. 

Bekijk hier Re-board

IJsbekers

ijsbekers

Deze offset ijsbekers hebben een coating op waterbasis. De ijsbekers zijn volledig recyclebaar en kunnen schoon in de papierbak. 

Bekijk hier ijsbekers

Groeipapier

groeipapier

Groeipapier is een handgeschept papier waarin zaadjes verwerkt zijn. Het materiaal composteert in de grond waardoor de zaadjes ontkiemen.

Bekijk hier groeipapier

Luchtkussenenveloppen

luchtkussenenveloppen

Met deze luchtkussenenveloppen van ongebleekt, gerecycled én recyclebaar papier maak je altijd de juiste keuze. Bedrukking: 4/0 full color.

Bekijk hier luchtkussenenveloppen

Contact over duurzame printspiratie

Ben je op zoek naar meer? Veel verschillende duurzame materialen zijn staan in in onze webshop.
Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: