Duurzame waterfles

Duurzame waterfles

Wist je dat 99% van al het plastic gemaakt is van olie? En om olie zoveel mogelijk in de grond te houden, waar het hoort, raden wij onze klanten altijd het gebruik van duurzame materialen aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een duurzame waterfles om weg te geven aan klanten, medewerkers of bezoekers? Bij CopyPartners hebben we heel veel mogelijkheden om een duurzaam cadeau weg te geven, waar je vierkant achter kunt staan. We leggen in deze blog kort de verschillende mogelijkheden uit, zodat je precies die duurzame waterfles kunt kiezen die past bij jou en jouw onderneming. Je kunt ook nog eens kiezen tussen ofwel plantaardige of gerecyclede materialen, wel zo duurzaam wat ons betreft.

Waterfles van rietsuiker

Waterfles-rietsuiker

Een waterfles gemaakt van suikerriet is gemaakt van Braziliaans suikerriet. Een snelgroeiend gewas. Tijdens het proces komen er restproducten vrij waarvan bio-ethyleen gemaakt wordt. Van bio-ethyleen maken onze leveranciers onder andere waterflessen en zijn 100% klimaatpositief. Het is zelfs zo dat het meer CO2 opneemt dan dat het uitstoot tijdens de productie. 

Waterfles van glas

Glazen drinkfles

Waterflessen gemaakt van gerecycled glas zijn buiten dat ze duurzaam zijn ook nog eens hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Je gunt het toch iedereen om met een hippe en duurzame fles het meer dan gezonde water uit Nederland makkelijk mee te nemen? Daarbij smaakt water zoals het moet smeken in deze duurzame waterfles. De doppen die wij gebruiken zijn gemaakt van bamboe en dus gemaakt van een natuurlijk product.

Rvs-waterfles

RVS-waterfles

Onze rvs-waterflessen zijn gemaakt van 18/8 food grade stainless steel. Het grote voordeel van het gebruik van RVS is dat drankjes zowel koud als warm blijven. Dus niet alleen kun je deze duurzame fles voor water gebruiken, maar je kunt er ook thee, koffie of warme chocolademelk warm in houden. Hoe je het ook gebruikt; met een duurzame waterfles laat je zien aan de wereld dat jij ook een steentje bijdraagt aan het bescheren van het milieu.

Bamboe waterfles

Bamboe-waterfles

De bamboe waterflessen die wij aanbieden zijn gemaakt van natuurlijk en duurzaam geproduceerd bamboe uit Vietnam. Goed om te weten is dat de flessen handgemaakt worden in lokale dorpen in Vietnam. Dus ook gebaseerd op een circulaire economie en cradle-to-cradle perspectieven. Een win-win situatie dus. 

Prevented Ocean Plastic fles

Oceanplastic-waterflesEnkelwandige drinkfles met ergonomisch ontwerp gemaakt van Prevented Ocean Plastic. Het plastic wordt verzameld binnen een straal van 50 km van een oceaankustlijn of grote waterweg die uitmondt in de oceaan. Dit wordt vervolgens gesorteerd en omgezet in hoogwaardig en voedselveilig gerecycled plastic.

Waterfles van gerecycled kunststof

gerecycled-plastic-waterfles

Je kunt ook kiezen voor waterflessen van gerecycled kunststof. Deze waterflessen zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Het plastic afval uit onze oceanen worden door inwoners uit onder andere Haïti, de Filipijnen en Indonesië verzameld. Het plastic wordt vervolgens verkocht voor een eerlijke prijs en gerecycled. 

Zero waste herbruikbare flessen

Laat je medewerkers, collega’s, klanten en bezoekers zien dat ook jij een steentje bijdraagt aan een zero waste wereld. Door goed na te denken over onder andere een duurzame waterfles inspireer je anderen om je voorbeeld te volgen. Alle bovenstaande producten zijn te personaliseren in jouw eigen huisstijl, logo en kleur. Wil je met ons eens van gedachte wisselen over duurzame waterflessen? Wij helpen je met heel veel plezier bij het maken van een duurzame keuze. Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: