header-vlaggen_copypartners

Vlaggen

Ben je op zoek naar de perfecte mastvlag, baniervlag of beachflag? Bij Copy Partners vind je een compleet assortiment vlaggen, geprint op een sublimatieprinter. Zo krijg je niet alleen de allerbeste kwaliteit, maar kun je de meeste vlaggen ook nog in een eigen formaat bestellen. Of gecombineerd laten verzenden als je er meerdere bestelt. Duurzaam en (een stuk) goedkoper. In dit bericht vindt je 8 vlaggen waarmee jij de wind gegarandeerd in de rug hebt.

Mastvlaggen

Mastvlag_copyparrtners

Bekijk mastvlaggen in zes standaardmaten of een eigen formaat. Duurzame tip: ga voor een vlag op materiaal van 100% gerecyclede PET flessen.

Bekijk de mastvlaggen

Hoogformaat vlaggen

hoogformaat_mastvlag_copypartnersDeze hoogformaat vlaggen steken overal met vlag en wimpel bovenuit. De vlaggen zijn gemaakt van Flag of Longlife voor een extra lange levensduur.

Bekijk de hoogformaat vlaggen

Gevelvlaggen

gevelvlaggen_copypartnersDeze gevelvlaggen van Flag of Longlife zijn geschikt voor alle weertypen. Geprint op doorschijnend materiaal dus van beide kanten zichtbaar. Ook in eigen formaat beschikbaar.

Bekijk de gevelvlaggen

Baniervlaggen

baniervlag_copypartnersEen baniervlag is een mastvlag met een open zoom aan de bovenzijde. Op deze manier is je boodschap altijd goed zichtbaar, ook wanneer de wind tóch sterker is dan je dacht. 

Bekijk de baniervlaggen

Kioskvlaggen

kioskvlaggen_copypartners

Toch liever een gevelvlag die niet doorschijnt? Deze kioskvlaggen zijn gemaakt van zwaar blockout materiaal en dubbelzijdig geprint.

Bekijk de kioskvlaggen

Beachflags

Beachflags_copypartners

Beachflags kun je overal mee naartoe nemen. Eventueel geleverd inclusief accessoires, zoals een grondboor, voetplaat of parasolvoet.

Bekijk de beachflags

Dropflags

Dropflags_copypartners

Dropflags zijn beachflags die aan alle hoeken bevestigd zijn aan de mast. Hierdoor is je boodschap altijd goed zichtbaar.

Bekijk de dropflags

Squareflags

Squareflags_copypartners

Squareflags zijn vierkante beachflags die goed zichtbaar zijn op events of in het straatbeeld. Verkrijgbaar in 3 formaten.

Bekijk de squareflags

Contact over vlaggen

Als je je onderneming, team of vereniging op wilt laten vallen, dan is een vlag het uitgelezen product om naamsbekendheid te vergroten. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: