festival-header

Evenementen aankleding

Ga jij een evenement of festival organiseren en wil je er zeker van zijn dat de branding van jouw evenement tot in de puntjes is geregeld en ook duurzaam is? CopyPartners regelt evenement aankleding precies op kleur en in de huisstijl. Binnen no-time is jouw evenement of festival een merk tijdens de evenement dagen en nog langer daarna. Want je weet…. op leuke evenementen worden veel foto’s gemaakt. Doordat jouw logo vaak zichtbaar is, geniet je lang van bekendheid. Eigenlijk kunnen we alles maken, je kunt het zo gek niet bedenken of we vinden een oplossing. Voor nu even wat mogelijkheden op een rijtje:

Polsbandjes

Evenementen-aankleding-polsbandjes

Een polsbandje is niet alleen functioneel, het zorgt voor de herkenbaarheid na de toegangscontrole. Maar is ook een briljante plek om jouw onderneming te promoten of natuurlijk een sponsor die je ervoor kunt betalen.

Vlaggen & banieren

Evenementen-aankleding-beachflag

Voor wie denkt dat een vlag alleen aan een mast kan hangen, die heeft het mis! Natuurlijk wappert jouw vlag prachtig aan een mast, maar heb je weleens gedacht aan beachvlaggen? Of banieren aan masten, maar ook vlaggenlijnen met jouw logo of in de huisstijl kleuren maken een verschil in de beleving op een klein of groot evenement.

Duurzame wegwerpverpakkingen

Evenementen-aankleding-voedsel-verpakking

Tegenwoordig is het een no-go om nog plastic te gebruiken als wegwerpmateriaal. Al onze verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en ze kunnen, als je wilt, ook nog bedrukt worden. Hoe gaat is bijvoorbeeld een hamburgerdoosje in jouw kleuren en met je logo. Dat ziet er top uit en volgens ons smaakt alles beter als het leuk en duurzaam verpakt is.

Hekwerkbanners & bouwhekbanners

Evenementen-aankleding-dranghek-doekenZonder een doek zien drang- en bouwhekken er niet echt gezellig uit. Helemaal als ze bij de entree staan waar je jouw gasten wilt verwelkomen. Dan wil je toch dat het er leuk uitziet en bovendien weten jouw bezoekers dan precies waar ze zich kunnen melden. Ook hekwerkbanners om een festival- of evenemententerrein zijn natuurlijk perfect te gebruiken om sponsoren een kans te geven om zich te profileren. Heb je er weleens aan gedacht om banners op elkaar aan te laten sluiten? Dan krijg je een mooie evenementen wand die je kunt laten ontwerpen helemaal naar jouw eigen ideeën en wensen.

Bedrukte zitzakken

Evenementen-aankleding-zitkussen

Tijdens een evenement moet er ook even gezeten kunnen worden! Hoe leuk is het als er neergeploft kan worden op zitzakken in jouw kleuren en met logo! Je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt, jouw bezoekers zijn in ieder geval verrast!

Posters in vele maten

Evenementen-aankleding-poster

Welk formaat poster je ook kiest, wij zorgen dat ze snel en in jouw design op de juiste plek terechtkomen. Een tip van ons: Ga voor de scheur- en waterproof Synaps®. Want met het weer in Nederland weet je daarmee zeker dat ze lang kunnen blijven hangen.

Zonnebrillen

Evenementen-aankleding-zonnebrillen

Iedereen wil een evenementen zonnebril! Helemaal als het logo erop staat! Een leuke give-away of een merchandise artikel die heerlijk lang gedragen kan worden.

Bewegwijzering

Evenementen-aankleding-signing

Jij wilt toch ook dat bezoekers de goede kant op gaan? Een goede doorstroming van je bezoekers komt dankzij de juiste bewegwijzering. De grootte, het materiaal en de opmaak dat bepalen we natuurlijk samen, want jij bent bekend met de inrichting van het terrein of de locatie. Door duidelijkheid gaat jouw evenement 100% zeker de goede kant op!

Informatie over evenementen aankleding?

Copypartners helpt jou graag met een goed aangekleed evenement, waarbij onze adviseurs je altijd met raad en daad ter zijde staan. Via onze contactpagina kun je jouw vraag alvast stellen en nemen we snel contact met je op. Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: