meer verkopen deze zomer - Counter displays-header-desktop

MEER VERKOPEN DEZE ZOMER

Juli is aantocht: tijd voor zon, terras en… point-of-sale! Binnenkort ruimt retailend Nederland de winkels weer op om plaats te maken voor nieuwe collecties. Misschien vraag je je af: hoe val ik (of mijn opdrachtgever) maximaal op tussen al het visuele vuurwerk in de winkelstraat? Nou, met deze nieuwe point-of-sale-materialen van CopyPartners bijvoorbeeld. Daarmee is het eigenlijk altijd sale. Wil je meer zien?

Productdisplays

Meer verkopen deze zomer Productdisplay

Superleuk om bijvoorbeeld kaarten mee te etaleren: productdisplays. Full colour bedrukt en verkrijgbaar in drie formaten.

Bestel hier je productdisplay

Stapelbare kubussen

Meer verkopen deze zomer KubussenZet je sale op een voetstuk met stapelbare kubussen. Duurzame tip: kies recyclebaar Re-board® voor een natuurlijke look.

Bestel hier je kubussen

Showkaarten

Meer verkopen deze zomer ShowkaartDeze showkaarten van karton, Dispa®, Forex® of foamboard zijn een effectief middel om je product of dienst onder de aandacht te brengen.

Bestel hier je showkaarten

Tentkaarten

Meer verkopen deze zomer TentkaartStaande en liggende tentkaarten van stevig sulfaatkarton. Full colour geprint en eventueel afgewerkt met laminaat voor een extra lange levensduur.

Bestel hier je tentkaarten

Piramide displays

Meer verkopen deze zomer Piramidedisplay

Val op met deze piramide displays van stevig sulfaatkarton. Full colour geprint en eventueel afgewerkt met laminaat voor een extra lange levensduur.

Bestel hier je piramide displays

Folderhouders

Meer verkopen deze zomer Folder houder

Met deze folderhouders springt je boodschap pas echt in het oog. Full colour geprint op duurzaam en massief Eska® of Re-board®

Bestel hier je folderhouders

Contact over point-of-sale materialen

Als je je onderneming, team of vereniging op wilt laten vallen of deze zomer meer wilt verkopen, dan zijn deze nieuwe point-of-sale-materialen van CopyPartners perfect om in te zetten. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: