header-kalenders

Kalenders

Iedereen heeft weer een kalender nodig om in 2023 in één oogopslag de feestdagen, weeknummers en relevante data te kunnen zien. Pak je het goed aan, dan is het straks jouw kalender (met jouw branding) die op alle bureaus staat, aan de muren hangt of in de vensterbanken pronkt. Een koud kunstje met alle verschillende kalenders, papiersoorten, spiraalkleuren en afwerkingen waaruit je bij CopyPartners kan kiezen.

Wire-O muurkalender

kalender_wand_maand_wireo

Mooi aan je muur: wire-o kalenders. Wil je écht groots uitpakken? Ga dan voor A3-formaat.

Geniete muurkalenders

kalender_wand_maand_genietMag het wat bescheidener? Ook van onze geniete muurkalenders geniet je het hele jaar door.

Adventskalenders

adventskalender_basicWie houdt niet van adventskalenders? Heerlijk aftellen tot kerst met elke dag Fairtrade-chocola.

Premium adventskalenders

adventskalender_luxeVoeg wat extra luxe toe met onze premium adventskalenders. Zolang de voorraad strekt.

Bureaukalenders

bureaukalender_wire-o

Deze handige bureaukalenders blijven het hele jaar binnen handbereik. Kies voor 7 t/m 15 bladen.

Kubuskalenders

kalender_kubus

Compact en handig op je bureau te plaatsen: wij staan vierkant achter onze kubuskalenders.

Geen zin in kerststress? Bezoek onze Feestdagenshop

Wil jij je collega’s of relaties deze kerst verrassen met een vrolijke glühwein-mok, een fraaie kerstkaart of een glanzende kerstbal? Doe rustig aan. Neem je tijd. All you want for Christmas vind je in de Feestdagenshop van CopyPartners. Daar vind je snel wat je zoekt en zie je wanneer we jouw glühwein-mok, kerstkaart of kerstbal kunnen leveren. Neem een kijkje, snuffel rond in ons assortiment en laat je verrassen door de vele bijzondere afwerkingen. 

Contact kalenders

Als je je onderneming, team of vereniging op wilt laten vallen of deelnemers wilt verrassen, dan is een kalender een mooie manier om naamsbekendheid te vergroten. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: