Header pasen

Paasgeschenken 

De lente komt eraan en Pasen staat voor de deur! Bij CopyPartners vieren we deze vrolijke tijd van het jaar met een schitterende collectie paasartikelen die gegarandeerd een glimlach toveren op het gezicht van u en uw collega’s.

Onze Paascollectie omvat een breed scala aan kleurrijke en lekkere producten die perfect zijn om het kantoor of evenement in de feeststemming te brengen. Gepersonaliseerde paasgroeten, we hebben alles wat u nodig heeft om Pasen speciaal te maken.

Doosje met 6 paaseitjes 

Doosje met 6 paaseitjes

Ontdek ons eierdoosje, omhuld met een levendige full colour bedrukking en gevuld met 6 verrukkelijke chocolade paaseitjes met een knapperige bite in verschillende kleuren. 

Vraag naar de mogelijkheden

Holle paashaas
Holle paashaas

 

Verwen je zintuigen met de betoverende smaak van onze melkchocolade Paashaas, royaal gevuld met ongeveer 500 gram aan zoete verrukking. Elke haas wordt elegant versierd met een strik in verschillende kleuren en vergezeld door een dubbelzijdig fullcolour bedrukt kaartje.

Vraag naar de mogelijkheden

Hol paasei met bedrukte wikkel 

Hol paasei bedrukt met wikkel

Ontdek ons verrukkelijke holle melkchocolade paasei, met een gewicht van ongeveer 10 gram en voorzien van een levendige full colour bedrukking. 

Vraag naar de mogelijkheden

Doosje met paaseitjes in nestjeDoosje paaseitjes in nest

Nestel jezelf in de paassfeer met ons bruine verzenddoosje (220 x 115 x 28 mm), gevuld met 130 gram overheerlijke creamy chocolade paaseitjes, gepresenteerd in een schattig “vogelnestje”. 

Compleet met een dubbelzijdig bedrukte A5 kaart en afgesloten met een vrolijke standaard Paas sluitsticker. Geniet van deze feestelijke traktatie met 20 zalig romige chocolade paaseitjes. 

Contact over paasartikelen en geschenken

Als je je medewerkers wilt verrassen, dan is een paaspresentje het ideale geschenk. 
Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze!
Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare
contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak,
omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: