Sinterklaas-cadeau

Sinterklaascadeau voor personeel en relaties

Werkgevers en personeelsverenigingen opgelet! Voor je het weet is het weer zover en is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland. Hoe leuk is het om met een sinterklaascadeau voor personeel, maar ook relaties te verrassen. Er is keuze genoeg en je kunt deze Sint verrassing ook nog eens personaliseren met bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo. Om het je makkelijk te maken hebben we alvast wat ideeën voor je. Bovendien zijn alle Sint attenties snel leverbaar en versturen wij ze ook voor je, zodat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt!

Sint attentie in een brievenbuspakjeSinterklaas-breivenbusdoos

Omdat er steeds meer thuis gewerkt wordt en je zeker wilt weten dat het sinterklaascadeau voor personeel op het juiste moment op de juiste plek terechtkomt adviseren wij om gebruik te maken van het versturen van een brievenbuspakje. Zo ben je zelf niet uren bezig om het personeel te vinden op en buiten de werkvloer en je weet zeker dat je niemand vergeet. Bovendien kunnen wij samen met jou precies dat doen wat jij in het pakje wilt hebben. Voor ieder budget is er een leuke oplossing.

Chocoladeletter

Chocoladeletter

 

Jute Sinterklaaszak

 

Speculaastruffels

Pepernotenstrooigoed

ChocolademuntenChocoalemunten

Het versturen van het Sinterklaascadeau voor personeel verzorgen wij voor jou, het enige wat jij hoeft te doen is de adressenlijst naar ons te sturen en wij verzorgen de rest. Ook kan het brievenbuspakje gepersonaliseerd worden met het logo van jouw onderneming.

Sinterklaas gedicht

Hoe leuk is het als je bij de Sinterklaas attentie een leuk gedicht doet! Uiteraard gebaseerd op de onderneming. Jij maakt het gedicht en wij zorgen dat we het leuk voor je opmaken en vervolgens bij het Sinterklaas cadeau doen.

Sint attentie

Wil je de het sinterklaascadeau voor personeel liever zelf overhandigen? Dan stellen wij de pakketten samen en zorgen dat het aantal dat je bestelt op de juiste dag bij jullie is, zodat je de tijd hebt om alles uit te delen. Het is toch heerlijk om iets weg te kunnen geven? En leuk als je iedereen met een jute zak van Sinterklaas op weg ziet gaan naar een onvergetelijke Sinterklaasavond. 

Ook een idee is om chocolade sinterklazen of snoeppot met pepernoten op ieders bureau of werkplek te zetten. Zo hebben je collega’s de hele dag een aandenken aan de leuke attentie, of ze snoepen het natuurlijk al op tijdens de koffiepauze!

Chocolade-sinterklaasSnoeppot_sinterklaas-stroeigoed

 

Speel jij ook voor Sinterklaas in jouw bedrijf?

Dan doe je er goed aan om snel contact met ons op te nemen! Wij bespreken dan het budget, kijken we waarmee we jouw werknemers of relaties kunnen verrassen en wanneer je alles verstuurd wilt hebben of binnen wilt hebben. Wij spreken je graag! contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: