Zomer give-away header

DIT ZIJN DE VERRASSENDSTE GIVEAWAYS VOOR DEZE ZOMER

De jacht naar het zonnigste relatiegeschenk van 2023 is geopend. En bij Copy Partners sta je op pole position: onze webshop puilt uit van de leukste items waar je relaties gegarandeerd voor smelten. Wat dacht je bijvoorbeeld van rPET strandstolen, drinkbekers, herbruikbare rietjes of bluetooth speakers van stevig aluminium? Uiteraard allemaal bedrukt met jouw logo of boodschap. Maar pas op, wacht niet te lang met bestellen: de vakanties staan alweer voor de deur. 

Reiskussen

Reiskussen

Kom uitgerust aan op elke bestemming met een reiskussen dat we voorzien van je logo of boodschap. Bedrukking t/m 2 kleuren PMS of full colour aan één of beide zijden.

Bestel ze hier

Drinkflessen

drinkflessenOp zoek naar spraakwater voor je sales- of promoteams? In onze webshop kun je terecht voor verschillende drinkflessen, van aluminium en glas tot kunststof.

Bestel ze hier

Zonnebrillen

ZonnebrillenLeuk om uit te delen op zomerfestivals: zonnebrillen in vijf verschillende uitvoeringen. Bedrukking in 1 kleur PMS op het linker- of het rechterpootje, of op allebei.

Bestel ze hier

Frisbees

frisbeeOnmisbaar in elk zomers survivalpakket: frisbees in tien kleuren die we bedrukken met je logo of boodschappen t/m 4 kleuren PMS.

Bestel ze hier

Zonnebrand

Zonnebrand

De leukste branding voor een hete zomer: een sleutelhanger met zonnebrand in zes verschillende kleuren. Full colour digital UV geprint en verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Bestel ze hier

Aluminium speakers

Aluminium speaker

Met deze draadloze aluminium speakers in drie verschillende kleuren komt je boodschap gegarandeerd tussen de oren. Gegraveerd of bedrukt t/m 4 kleuren PMS.

Bestel ze hier

Strandballen

Strandballen

Met deze strandballen in twaalf verschillende kleurstellingen verkoop je geen gebakken lucht. Laat ze bedrukken op 1, 2 of 3 panelen.

Bestel ze hier

Bamboe rietjes

bamboe rietjes

Duurzaam en stijlvol: dat zijn deze bamboe rietjes inclusief zakje en schoonmaakborsteltje. Bedruk het zakje t/m 2 kleuren PMS.

Bestel ze hier

Contact over verrassende giveaways voor deze zomer

Ben je als onderneming, team of vereniging opzoek naar zonnige relatiegeschenk om mee te verrassen, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Copy Partners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: