verkiezingsheader

KIES VOOR ZEKERHEID

Op 22 november gaat Nederland naar de stembus. En hoe je het ook went of keert, op een politieke aardverschuiving lijkt het wel uit te draaien. Wat ook een gamechanger is: campagnemateriaal bestellen bij Copy Partners. Kies in de webshop voor handige extra’s.  En handmatige check op je bestanden en leveren we je bestellingen per koerier- of expreslevering bij je af als je dat wenst.

Verkiezingsborden

verkiezingsborden

Deze verkiezingsborden van recyclebaar kanaalplaat zijn de ideale drager voor politieke boodschappen langs de kant van de weg.

Bekijk hier de verkiezingsborden

Verkiezingsposters

verkiezingspostersBestel posters in ruim 18 verschillende standaardmaten of een eigen formaat. Bezorgd in een koker of plat in de doos.

Bekijk hier de verkiezingsposters

Verkiezingsflyers

verkiezingsflyersCampagnetijd is flyertijd. En als tijd een schaars goed is, bezorgen we je flyers met spoed al de volgende werkdag af bij jou of je klant.

Bekijk hier de verkiezingsflyers

Verkiezingsmokken

verkiezingsmokkenDeze mokken bedruk je all-over in de kleur van je partij. Tip: laat ze personaliseren voor een verrassende extra touch.

Bekijk hier de verkiezingsmokken

Verkiezingspennen

verkiezingspennen

Kies voor pennen in 19 verschillende soorten. Wil je er eentje uitproberen? Kies dan een sample in de productsamensteller.

Bekijk hier de verkiezingspennen

Verkeizingstent

Ga je een dagje flyeren in regenachtig weer? Met all-over bedrukte tenten blijf je droog én ben je volop zichtbaar op elk marktplein.

Vraag naar de mogelijkheden van een verkiezingstent

Verkiezingsfolders

verkiezingsfolders

Folders zijn de ideale drager voor je partijprogramma. En als je wil, leveren we ze geseald of gebundeld bij je af.

Bekijk hier de verkiezingsfolders

Verkeizingsstickers

verkiezingsstickers

Ronde stickers, muurstickers, doming stickers of stickers op rol: met stickers blijft je boodschap plakken.

Bekijk hier de verkiezingsstickers

Contact over verkiezings items

Als politieke partij wil je opvallen of je wilt kiezers overtuigen, dan pennen, stickers, flyers, folders en poster bina onmisbaar om je boodschap over te brengen en een mooie manier om naamsbekendheid te vergroten. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: