Kerstkaarten header

Welke kaart stuur jij dit jaar?

Het allerleukste aan de feestdagen? Je kerstkaart ontwerpen natuurlijk! Ga je dit jaar voor minimalistisch? Lekker cheesy? Of toch liever klassiek? Wat je ook kiest: de papiersoort is een belangrijk onderdeel van je eindresultaat. Fijn dus dat je bij Copy Partners terecht kunt voor 43 verschillende materialen en tientallen (spot)veredelingen. En laat je jouw kaarten door ons printenDan kun je ze ook nog eventueel personaliseren.

Sirio goud

Kerstkaart Sirio goud

Ga voor goud met een kerstkaart op een Sirio metallic papiersoort. Dit fonkelende materiaal laat al jouw ontwerpen stralen.

Bekijk kaarten op Sirio goud

Groeipapier

Kerstkaart groeipapierGroeipapier is handgeschept papier waarin zaadjes verwerkt zijn die ontkiemen als je het papier composteert in de aarde.

Bekijk kaarten op Groeipapier

Kingboard

kerstkaart kingboardKingboard white is een verfijnd karton dat aanvoelt als katoen. Dit materiaal is zeer geschikt voor nabewerking met goud- of glitterfolie.

Bekijk kaarten op Kingboard

MultiCard®

Kerstkaart multicardMultiCard® is een een of tweezijdig gestreken sulfaatkarton. Hierdoor voelt het steviger aan dan andere papiersoorten met hetzelfde gewicht.

Bekijk kaarten op Multicard

Enveloppen all-over bedrukt

Kerstkaart all-over bedrukte enveloppen

Wil je jouw envelop naadloos laten aansluiten bij je kerstkaart? Deze enveloppen kun je all-over laten bedrukken in alle kleuren van de regenboog.

Bekijk volledig bedrukte enveloppen 

Gekleurde enveloppen

Kerstkaart gekleurde enveloppen

Vind de perfecte envelop voor je kerstgroet. Verkrijgbaar in 33 kleuren inclusief metallic of een Paperwise® papiersoort voor een duurzame look.

Bekijk gekleurde enveloppen

Luxe kaarten

Luxe kerstkaarten

Deze luxe kaarten werken we af met letterpress, blinddruk of foliedruk aan de voor- en/of achterzijde. Ook beschikbaar met kleur op snede.

Vraag naar demogelijkheden van  luxe kaarten

Houten kaarten

Kerstkaart hout

Creëer een knusse sfeer met deze kaarten op echt berkenhout. Beschikbaar in 7 formaten, full colour en eventueel afgewerkt met ronde hoeken.

Vraag naar de mogelijkheden van houten kaarten

lookbook-mail

Zo vind je de perfecte kerstkaart

Ben jij een creatieveling die houdt van fysieke post? Dit Lookbook Mail bevat samples van alle kaarten en enveloppen uit onze webshop. Leg het binnen handbereik en puzzel lekker aan de perfecte combinatie van kleur, textuur en uitstraling. Bestel het Lookbook Mail. Bij CopyPartners zitten een aantal specialisten voor jullie klaar om te helpen met het maken van een keuze! Bel, mail of stuur ons een bericht via ons altijd beschikbare contactformulier.  

Telefonisch kun je via 023-5640750 direct contact met ons hebben en maken wij het liefst een persoonlijke afspraak, omdat we je graag beter leren kennen.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: