Cadeaupakket en eindejaarsgeschenk

Cadeaupakket voor iedere gelegenheid

Een cadeaupakket weggeven of ontvangen is altijd een leuke verrassing, zowel voor je zakelijke klanten als voor medewerkers heeft een bijzonder en gepersonaliseerd cadeaupakket meer waarde. Daarbij kun je pakketten precies samenstellen hoe je zelf wilt en zijn alle producten voorzien van een logo en in jouw huisstijl. Samen stellen wij een cadeaupakket samen wat in ieder budget past.

Eindejaarspakket

Bedank je medewerkers en/of zakenrelaties met een eindejaarspakket! Hoe leuk is het om tegen het einde van het jaar tussen kerst en oud & nieuw een groots of attent eindejaarspakket te geven. Met liefde stellen wij een pakket samen en zorgen ook dat deze in de juiste verpakking komt. Wil je de pakketten verstuurd hebben? Jij geeft ons de adressen en wij zorgen ervoor dat de labels, ook voorzien van jouw logo, met de post meegaan. Natuurlijk houden we je op de hoogte als de pakketten verstuurd zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is de bedankjes en de complimenten in ontvangst nemen.

Kerstpakket

Haarlemmermeers_streekpakket

“The most wonderful time of the year” is de traditionele gelegenheid om medewerkers en relaties iets moois te geven. Denk ook eens aan een origineel kerstpakket, op kleur, thema en gepersonaliseerd met jouw bedrijfslogo. Een leuk idee is om voor de kerstdagen een echte lokaal pakket te versturen. Gevuld met alleen maar lokale producten uit Haarlemmermeer. Denk aan; BE+ER uit hoofddorp, Chocolade Reep van Bakkerij Dijkzeul uit Vijfhuizen, kaas van va Wees uit Nieuw-Vennep en veel meer.

Jubileumpakket

Ons motto: vieren wat er te vieren valt! Dus bestaat jouw onderneming een X-aantal jaren, dan kun je samen met ons een jubileumpakket samenstellen! Is het een persoonlijke mijlpaal omdat je een bepaalde leeftijd bereikt, of een huwelijksjubileum viert? Een klein persoonlijk cadeautje bij de uitnodiging voor het feest zorgt ervoor dat niemand vergeet welk jubileum je viert.

Promotiepakket

Een nieuw product, dienst of een nieuwe onderneming? Laat het de wereld weten door middel van een promotiepakket. Inclusief flyers, visitekaartjes, testproducten, give-away en alle informatie die je wilt delen. Alles om de promotie ten goede te komen en te zorgen dat iedereen op de hoogte is van iets nieuws. Maar natuurlijk ook als je extra aandacht wilt voor een bestaand product of merk.

Welkomstpakket

Met nieuwe medewerkers zijn we altijd blij. Een mooie manier om ze welkom te heten binnen jouw onderneming is wel een welkomstpakket. Denk bijvoorbeeld aan een mooie verpakking die je op het bureau zet op de eerste officiële werkdag. Daarin een bedrijfsmok, een blik met dropjes, visitekaartjes, een waterfles en een notitieblok. Uiteraard allemaal in de huisstijl van jouw onderneming.

Bedank-pakket

Bedankpakket_tony_chocolonely_logo_blik_180_gram

Heb je een evenement georganiseerd, zoals een seminar, congres, beurs of een personeelsfeest? Als bedankje voor een ieders komst is een bedank-pakket met extra informatie over het evenement, sponsoren of weetjes altijd een mooie manier om jouw bezoekers uit te zwaaien. Een bedank-pakket kan in een handig en duurzaam tasje zitten, maar ook in een kekke rugzak waar iedereen mee gezien wil worden. De keuze is altijd aan jou, wij helpen je met het vormgeven van jouw ideeën en voeren ze met alle plezier voor je uit.

Pakket of brievenbuspakketje

Een pakket stellen wij in alle vormen en maten samen, we pakken in, adresseren en versturen. Een pakket hoeft niet groots en meeslepend te zijn, in een aantal gevallen is het “the thought that counts” en kan het verstuurd worden in een brievenbuspakketje. Dit kan gewoon door iedere brievenbus en niemand hoeft ervoor thuis te blijven. De verrassing ligt bij thuiskomst dan op de mat te wachten.

Contact over cadeaupakketten

Voor iedere gelegenheid is er een cadeaupakket te verzinnen waar de ontvangers blij mee zijn en die ook nog eens functioneel en duurzaam zijn. Heb je hulp nodig met het samenstellen van een pakket, wil je gepersonaliseerde cadeau’s toevoegen en wil je graag ontwerpen zien? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag om degene die jij wilt verrassen een prachtig cadeaupakket ontvangt.

Vond je dit interessant?

Abonneer je op onze blog en nieuwsbrief. Ontvang regelmatig relevante inspiratie over actuele onderwerpen en tips uit de praktijk. Eenvoudig via e-mail. Dat wil je niet missen. 

Andere berichten: